standardet e cilësisë.

Cilësia e produktit ka arritur PMP

 • Makinë automatike për mbingarkesë të celofanit Bt-260

  Makinë automatike për mbingarkesë të celofanit Bt-260

  BT-260 Cigarette Box Automatic 3D Cellophane Overwrapping Machine   Features: The machine is designed on the basis of absorbing and digesting foreign advanced equipment, using imported digital display transducer and elec components, stable and reliable in operation, a firm steal, smooth an beautiful. It can do automatic packing, feeding, folding, heat-sealing, counting and automatically sticky tear tape. Packing speed can be adjusted steplessly. Changing few parts can wrap different ...

 • Makinë automatike e paketimit të indeve të lagura me një copë jo të endur

  Pako automatike e një copë jo të endura të lagur me inde ...

  JBK -260 Intellectual Full Automatic Drawer Type Wet Wipes Packing Machine (4 Servo Motor Control) 1. Product image: 2. Scope of application:   3. Features: This machine designed for wet wipes packaging design and the vertical, the institution, fast speed, smooth operation, and can automatically accomplish; Wet wipes fold-inside and outside liquid-slice-add bag making-sealing-count-a batch number-products output and so on many features, effectively avoid the wet wipes in packaging ...

 • BT-200 Celofani automatik tre-dimensional mbi makinën e mbështjelljes / Rasti i cigares

  BT-200 Celofani automatik tre-dimensionale ...

  BT-200 Cosmetics Automatic 3D Cellophane Overwrapping Machine Features: The machine is designed on the basis of absorbing and digesting foreign advanced equipment, using imported digital display transducer and elec components, stable and reliable in operation, a firm steal, smooth an beautiful. It can do automatic packing, feeding, folding, heat-sealing, counting and automatically sticky tear tape. Packing speed can be adjusted steplessly. Changing few parts can wrap different specificati...

 • Kuti kartoni automatik

  Kuti kartoni automatik

  Automatic Box Cartoner Main performance and structural characteristics: 1. It adopts automatic feeding, unpacking, feeding, sealing and output. And other packaging forms, the structure is compact and reasonable, and the operation and adjustment are simple; 2. Servo / stepping motor, touch screen and PLC programmable control system are adopted to make the display operation of the man-machine interface clearer and more convenient, with high degree of automation and more humane; 3. The photoel...

Rreth Nesh

Na beso, zgjedh na

 • rreth-us
 • about-us-01

Përshkrim i shkurtër:

Machinery Co Yidao Rui'an, Ltd ishte themeluar në vitin 2008, i specializuar në zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e pajisjeve farmaceutike dhe paketimit; sfera e produkteve përfshin makinën shtypëse të tabletave, makineritë mbushëse të kapsulave, makinat e numërimit të kapsulave, makineritë e paketimit të flluskave alumini-plastike alumini, makineritë e paketimit të tipit jastëk, makinën e mbulimit, makinën nënshkrimin, makinën e kodimit, makinën e etiketimit, makinën e kartonit. Cilësia e produktit ka arritur standardet e cilësisë GMP.

NDENTRTIME & SHTYPE TREGTI

Merrni pjesë në aktivitete të ekspozitës

 • Analiza e problemeve ekzistuese në menaxhimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve farmaceutike

  (1) zgjedhja e pajisjeve. Ekzistojnë disa probleme në përzgjedhjen e pajisjeve farmaceutike, siç janë zgjedhja sipas përvojës (pa llogaritjen aktuale, ose llogaritja e pamjaftueshme e të dhënave), ndjekja e verbër e përparimit, dhe hetimi i pamjaftueshëm i të dhënave fizike, të cilat ndikojnë seriozisht në ...

 • Masat paraprake për çmontimin dhe montimin e pajisjeve mekanike farmaceutike

  I. çmontim mekanik Përgatitja para çmontimit A. zona e punës duhet të jetë e bollshme, e ndritshme, e qetë dhe e pastër. B. Mjetet e çmontimit janë përgatitur plotësisht me specifikimet e duhura. C. Përgatitni qëndrimin, duke e ndarë bazen dhe daulet e naftës për qëllime të ndryshme Parimet themelore të mec ...

 • Zgjidhje për menaxhimin e pajisjeve farmaceutike dhe problemet e mirëmbajtjes

  (1) aplikoni "metodën e inxhinierisë së vlerës" për blerjen e pajisjeve, procedurat specifike janë si më poshtë. Kërkesa të qarta, të përcaktojë të zgjedhin dhe të blejnë pajisje - informacionin e ndërmarrjeve të synuara (informacionet përfshijnë: politikën e funksionimit, qëllimin e menaxhimit, shkallën e prodhimit dhe ma ...

 • vv
 • furgon
 • 1
 • 2
 • DHL
 • ushqyer
 • LGS
 • TFS