стандарди за квалитет.

Квалитетот на производот достигна ГМП

За нас

Имајте доверба во нас, изберете нè

  • за-нас
  • за-нас-01

Краток опис:

Rui'an Yidao Machinery Co, Ltd е основана во 2008 година, специјализирана за развој, производство, продажба и сервисирање на фармацевтски и опрема за пакување; опсегот на производот опфаќа машина за печат таблети, машини за полнење на капсули, машини за броење на капсули, машини за пакување на алуминиум-пластични алуминиум-алуминиум, машини за пакување од типот перница, машина за зачувување, машина за запечатување, машина за кодирање, машина за етикетирање, машина за картонирање. Квалитетот на производот ги достигна стандардите за квалитет на GMP.

НАСТАНИ И ТРГОВСКИ ШОВИ

Учествувајте во изложбени активности

  • vv
  • комбе
  • 1
  • 2
  • dhl
  • хранат
  • lgs
  • тфс